2017-07-23 08:32:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Figyeljen az álmaira, a megérzéseire

Napi horoszkóp július 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyébe lépett, és már kora reggel együtt fog állni a Nappal és a Marssal, ön pedig mély belső boldogságot, elégedettséget, sőt eufóriát fog érezni. Mágikus napra számíthat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Meditálás, a dolgok újragondolása – erre kerítsen sort a mai napon! Értékes felismerései lehetnek, a mágikus Újhold önnek is segít.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma is ragyogóan érezheti magát! A szenvedélyes bolygóállások önt is szenvedélyessé teszik! Töltse a napot a párjával!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap, a Mars és a Hold is az Oroszlán jegyében jár. Önnek ez sok lehet, túl nagy a nyüzsgés, túl sok a program… Tegye magát szabaddá délután, és sétáljon egy nagyot, vagy pihenjen egy tó partján.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ez egy nagyszerű nap lesz, mert már a kora reggeli órákban a Hold, a Nap és a Mars is az Oroszlán jegyében fog állni. Talán már ma találkozhat a szerencséjével, ami sok formában megmutatkozhat, például kaphat egy jó hírt, vagy összeismerkedhet valakivel, aki rendkívül jó hatással lesz önre.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Fontos, hogy óvatosan kezelje ezt a hétvégét, ha azt szeretné, hogy szép élményei legyenek, és megkímélje magát a kellemetlenségektől. Az olyan embereket, akikkel amúgy is hadilábon áll, kerülje el messzire.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Kezdje a napot egy kis kocogással, vagy nagy sétával. Ha egyedül van, akkor egy délutáni találkozás megörvendeztetheti a szívét. Talán még több is lehet a kezdődő románcból…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Semmi látványos dolog nem történhet, mégis ez lesz a hét legjobb napja, egyszerűen azért, mert annyira önnek való a tüzes Oroszlán-energia! A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nem kell semmire sem kényszerítenie magát. Egyszerűen csak legyen jelen, és élvezze a pillanatot!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Egy hosszú túra vagy úszás egy tóban, ma erre lenne szüksége. Este készítse elő a feladatokat a jövő hétre. Gondolja át az eddig kapott ajánlatokat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az Újhold önre is hatással van! Ma egy beszélgetés során új megvilágításba kerülnek a problémák, és kreatív megoldást találhat rájuk!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Rugalmas és gyors lesz, de olykor túlterheli magát. A mai nap jó alkalmakat ad a baráti körben szervezett programokra. Ragadja magához a kezdeményezést, és szervezzen egy kerti partit vagy egy kirándulást.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Az Újhold az Oroszlán jegyében önre is mágikus hatással lesz! Figyeljen az álmaira, a megérzéseire, mert most nagyon erős lehet az intuíciója!
 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: